I den utmanande tid vi nu befinner oss i har nog de flesta av oss påverkats av nya arbetssätt och distansarbeten. Det som tidigare var svårt att få till som videomöten på distans har blivit enklare och den verkliga motståndaren till tekniken har tvingats lära sig nya arbetssätt.

Många av oss arbetar på distans men det kan också finns behov att våra mötesrum på arbetsplatsen har fungerande teknik. Flera upptäcker då också att de har tekniska begräsningar i sina befintliga mötesrum och ibland finns det utrustning som inte fungerar korrekt. Vi på LAV kan hjälpa dig att se till att dina mötesrum har fungerande teknik genom att vi nu erbjuder enkla servicetjänster som:

  • Servicegenomgång
  • Uppgradera mjukvara
  • Kabelhantering
  • Åtgärda felanmälningar
  • Byta ut defekta produkter

 

Vi hjälper också till med projektering och konsultation inom mötesteknik för befintliga eller nya konferensrum.

Har du frågor eller funderingar om mötesteknik, virtuella möten och videokonferens? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig – vi vet hur det fungerar.

 

Om LAV:
Vi är specialister på konferensteknik i Stockholm. Professionell konferensteknik handlar om att erbjuda snygga, integrerade lösningar för både spontana och välplanerade möten. Lösningar som blir en del av rummet och miljön. Mötesteknik som är enkel att hantera och helt anpassad efter dina behov.