Gamla vänner och nya möjligheter

En gammal, god vän till mig är av det mer positiva slaget. Oavsett problem eller svårigheter som han ställs inför i sitt yrkesliv väljer han alltid den sällan skådade utgångspunkten; ”-Jag ser bara möjligheter!”

Bara att höra honom säga det gör mig och hans omgivning glada. Visst, det kanske är lite klämkäckt, och vid tillfällen för den svenska själen till och med ganska provocerande, men icke desto mindre härligt.

Helt klart är dock att denna inställning är värd att ta till sig och putsa på, förbättra och göra till sin egen. Just det har vi nu gjort och fortsätter att göra på LAV.

Ett led i detta är den hemsida ni just nu läser och som förhoppningsvis kan vara till hjälp när ni letar information om konferensteknik, om oss och vår fantastiska personal, våra tjänster och produkter eller bara uppskattar en snygg design och ett väl genomtänkt upplägg.

I vilket fall som helst så är detta bara början på en lång rad av förbättringar som kommer att ske. Vi fortsätter i vår strävan att ha Sveriges mest och bäst utbildade personal i vår bransch, vi fortsätter att sträva efter högre kvalitet och bättre lösningar för våra kunder. Inte minst fortsätter vi att lyssna på våra leverantörer och kunder för att göra allt lite bättre för varje dag som går.

Just därför hoppas jag Niclas (VD för Stockholm och Åres bästa belysningsbutik, Norrmalms Elektriska), att det är ok med dig att jag lånar ditt uttryck.

”-Vi ser bara möjligheter!”

Andreas Haak

VD, LAV