LAVs Hyravdelning är dina specialister när du behöver professionell hjälp med att lösa tekniken för ljud, ljus och bild inför ert företagsevent. LAV åtar sig helhetsansvar för den tekniska biten på scenen, i mässmontern eller i lokalen. Slå en pling till Adam eller skicka din förfråga till rental@lav.se

Skräddarsydd eventteknik
Vi levererar efter era önskemål unikt anpassad teknik för konferenser, utställningar, mässor, bolagsstämmor, presskonferenser, intervjuer samt fester och musikevenemang. Skärmar, projektorer, projektordukar, bildproduktion, högtalare, spotlights och mikrofoner – All möjlig utrustning finns att hyra av oss för att skapa det ultimata eventet. Det är smidigt att vara kund då du endast har en kontaktperson från LAV som projektleder event-tekniken.

Konsultation
Vi behov hjälper våra erfarna tekniker er att planera kreativa ljus, ljud- och bildlösningar för att skapa det optimala eventet efter era behov och önskemål.

Livestreaming och inspelning
Vill ni inkludera deltagare som befinner sig på annan ort är det smidigt med livestreaming.
Vi upprättar den teknik som behövs för att livestreama och dela ert event via en inloggningsskyddad YouTube-länk
eller andra molnlösningar och plattformar. Önskar ni en sammanfattande film från eventet hjälper LAV också till med produktionen – inspelning och slutredigering av filmmaterial, ljud och musikpåläggning. Kanske blir det ettfint minne att dela med sig till deltagarna eller ett budskap att sprida i era marknadsföringskanaler.