Informationsteknik förvärvar Ljus & AV-teknik (LAV)

Tillför unik kompetens och erfarenhet inom professionell AV/IT teknik.

Informationsteknik levererar teknik till möten och mötesplatser och är en av landets största aktörer inom ljud-, ljus- och bildteknik för den professionella marknaden.
Sedan 2015 har Informationsteknik växt via strategiska förvärv och genom organisk tillväxt, förvärvet av Ljus & AV-teknik är det fjärde och senaste förvärvet.

LAV, grundat 1937, är en professionell integratör med spetskompetens inom avancerad AV/IT-teknik, med kontor på Östermalm i centrala Stockholm och har totalt 9 medarbetare.

”Vi är oerhört stolta att berätta att LAV kommer att vara en del av vårt team, den unika kompetens och erfarenhet som finns hos dem kommer att stärka oss i våra leveranser.” säger Magnus Krabbe, vice VD Informationsteknik

”LAV har de senaste 25 åren jobbat parallellt med Informationsteknik och alltid haft ett gott öga och en bra kontakt med bolaget.” säger Andreas Haak, VD LAV

”Vi har sett dem som kollegor snarare än konkurrenter och vi delar syn på kunskap, kvalitet och kundbemötande. Tillsammans blir vi en enormt stark och attraktiv leverantör, både geografiskt och kunskapsmässigt, till fördel för såväl befintliga som framtida kunder.”, fortsätter Andreas.

Informationsteknik finns idag representerade över hela Sverige genom kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå och Sandviken.
Antalet anställda uppgår till 120 personer och omsättningen prognostiseras efter förvärvet uppgå till ca 400MSEK.

Vid frågor om förvärvet kontakta:

Andreas Haak, VD LAV, Ljus & AV-Teknik AB
andreas.haak@lav.se , +46 70-564 66 07
www.lav.se

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Fri offert

Få ett
kostnadsfritt förslag

Ta era digitala möten till nästa nivå

Låt oss hjälpa er skapa morgondagens digitala mötesplatser! Vi erbjuder konsultation, projektering och installation av digital mötes- och presentationsteknik.