Våra tjänster

Konsultation

Specialister på digital mötesteknik

Ta klivet in i framtidens mötesrum med rätt teknik

Vi på LAV ser till att våra kunder kan hålla digitala möten och event utan några krångligheter. Vi är experter på att göra det enkelt och älskar när det blir rätt. Därför vill vi vara det lilla, familjära företaget som ser till att ni får det ni behöver. Vi är med er från början till slut och ryggar inte för speciella behov.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar för ditt företag

Kundanpassade lösningar

Vi tycker att digital mötesteknik ska vara snyggt, smidigt och anpassat efter din lokal. Därför samarbetar vi med arkitekter, elkonsulter och byggbolag för att kunna leverera en högklassig helhetslösning.

Våra kunder är lika unika som våra lösningar. Vi lyssnar, ger förslag och anpassar mötestekniken efter era önskemål. Låt LAV hjälpa er att skapa morgondagens digitala mötesrum.

Vi levererar helhetslösningar

LAV kan mötesteknik. Därför vet vi att de bästa projekten är när vi får vara helhetsleverantör. Låt oss konsultera, projektera och installera din mötesteknik. LAV samarbetar enbart med kända leverantörer för att ge våra kunder det allra bästa.

Vår kompetens inom mötesteknik medför möjligheten att anpassa och göra snabba förändringar i nutid.

Kundcase

Alla våra kunder har unika behov som kräver unika lösningar. Det är den bästa delen med vårt jobb. Vi på LAV tror på kundanpassade helhetslösningar och därför vill vi vara med från start. Här nedan berättar några av våra kunder mer om hur vi på LAV har löst deras AV/IT teknik.

EY Stockholm Office

En helhetslösning för EY’s kontor i Stockholm

Albano

Campus Albano, ett vetenskapligt nav i Stockholm

Vi hjälper dig med
konsultation

Undrar du över något?

Kontakta oss om du vill få hjälp med konsultation. Vi svarar mer än gärna på eventuella frågor som du har.

Fri offert

Få ett
kostnadsfritt förslag

Ta era digitala möten till nästa nivå

Låt oss hjälpa er skapa morgondagens digitala mötesplatser! Vi erbjuder konsultation, projektering och installation av digital mötes- och presentationsteknik.