Konsultation | Projektering | Installation 

Campus Albano

CASE

Albano

Albano

Videokonferens i över 30 mötesrum

I Albano växer nu ett helt nytt universitetsområde fram för Stockholms universitet och KTH inklusive student- och forskarbostäder. Förutom fyra hus om totalt cirka 70 000 kvm (SU 50 000 kvm och KTH 20 000 kvm) lokaler för utbildning och forskning byggs tusen student- och forskarbostäder.

Om projektet

Campus Albano är ett projekt att förbinda KTH och Stockholm Universitet strax utanför Stockholms innerstad.

Resultat

LAV installerade och programmerade över 30 mötesrum med skärm, integrerat ljud och mikrofon för möjlighet till anslutning med egen enhet samt kontrollpanel. Flera större mötesytor utrustades även med större skärmar och högtalare för större presentationer samt två större mötesrum med Cisco Webex videokonferens.

Optimera dina
digitala möten med rätt mötesteknik

Hur kan vi hjälpa dig?

En teknisk lösning från LAV är lika unik som ni som kund. Vi lyssnar, föreslår och anpassar helt efter era behov. I en ständigt föränderlig bransch ska vi som leverantör alltid ligga i framkant och erbjuda dig som kund det som passar dig idag men också i morgon.

Vi säkerställer trygg installation med optimalt nyttjande och upplevelse av systemet. Våra lösningar baseras på både på standarder men också naturligtvis på erfarenhet. Allt för att du som kund ska få bästa upplevelsen av din investering.

Fri offert

Få ett
kostnadsfritt förslag

Ta era digitala möten till nästa nivå

Låt oss hjälpa er skapa morgondagens digitala mötesplatser! Vi erbjuder konsultation, projektering och installation av digital mötes- och presentationsteknik.