Konsultation | Projektering | Installation 

Coor Rosteriet Konferens

CASE

Coor Rosteriet

Coor Rosteriet

Ny och uppdaterad mötesteknik

En vacker miljö för Coor Rosteriet konferenslokaler i Stockholm

Om projektet

Coor är ett nordiskt servicebolag som levererar, samordnar och utvecklar facility management-tjänster inom lokalvård, fastighetsservice och arbetsplatsservice.

Coor hade behov att uppdatera ett antal rum med ny mötesteknik i flertal rum med skärmar, kamera, mikrofon samt trådlös uppkoppling. Skärmarna skulle användas dels som infoskärm när inget var uppkopplad, dels som visning av ansluten enhet.

Resultat

LAV fick uppdraget att installerade och projektera flertalet rum med ny och uppdaterad mötesteknik som skärmar i olika storlekar upp till 98”, video- och soundbarbar med inkopplad bordsbrunn samt trådlös uppkoppling via Airtame. Allt anpassat till design och övrig möblering i rummen.

Optimera dina
digitala möten med rätt mötesteknik

Hur kan vi hjälpa dig?

En teknisk lösning från LAV är lika unik som ni som kund. Vi lyssnar, föreslår och anpassar helt efter era behov. I en ständigt föränderlig bransch ska vi som leverantör alltid ligga i framkant och erbjuda dig som kund det som passar dig idag men också i morgon.

Vi säkerställer trygg installation med optimalt nyttjande och upplevelse av systemet. Våra lösningar baseras på både på standarder men också naturligtvis på erfarenhet. Allt för att du som kund ska få bästa upplevelsen av din investering.

Fri offert

Få ett
kostnadsfritt förslag

Ta era digitala möten till nästa nivå

Låt oss hjälpa er skapa morgondagens digitala mötesplatser! Vi erbjuder konsultation, projektering och installation av digital mötes- och presentationsteknik.