Konsultation | Projektering | Installation 

Einar Mattsson

CASE

Einar Mattsson

Einar Mattsson

Ny mötesteknik i ett uppfräschat kontor

Einar Mattsson AB utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter i Storstockholm.

Om projektet

I och med en ombyggnation på huvudkontoret i Stockholm uppdaterade Einar Mattsson sina mötesplatser. LAV fick uppdraget att projektera och installera ny mötesteknik och bokningsskärmar på det uppfräschade kontoret.

Resultat

Totalt projekterade och installerade LAV över 20st mötesrum, en större mötesyta i lunch- och samlingsrum samt två större flexibla konferensrum. Bokningsskärmar och flertalet infoskärmar ingick även i uppdraget. Tekniken i mötesrummen utrustades med videokonferens för Microsoft Teams, reflektionsfria skärmar, integrerad video- och soundbar samt trådlös uppkoppling genom Airtame för BYOD. I de större mötesytorna installerades filmduk och projektorer med programmerad kontrollpanel.

Optimera dina
digitala möten med rätt mötesteknik

Hur kan vi hjälpa dig?

En teknisk lösning från LAV är lika unik som ni som kund. Vi lyssnar, föreslår och anpassar helt efter era behov. I en ständigt föränderlig bransch ska vi som leverantör alltid ligga i framkant och erbjuda dig som kund det som passar dig idag men också i morgon.

Vi säkerställer trygg installation med optimalt nyttjande och upplevelse av systemet. Våra lösningar baseras på både på standarder men också naturligtvis på erfarenhet. Allt för att du som kund ska få bästa upplevelsen av din investering.

Fri offert

Få ett
kostnadsfritt förslag

Ta era digitala möten till nästa nivå

Låt oss hjälpa er skapa morgondagens digitala mötesplatser! Vi erbjuder konsultation, projektering och installation av digital mötes- och presentationsteknik.