Konsultation | Projektering | Installation 

EY Stockholm Office - En helhetslösning

CASE

EY Stockholm Office

EY Stockholm Office

En helhetslösning

I en vacker fastighet på charmiga Hamngatan i Stockholm hittar vi EY. EY är en revisions- och rådgivningsföretag som har över 300 000 anställda och verksamhet i över 150 länder med mer än 700 kontor, har de senaste åren gjort en fantastisk varumärkesresa. Våren 2021 flyttade de in i nya lokaler centralt på Hamngatan i Stockholm.

Om projektet

Sommaren 2019 fick LAV uppdraget att tillsammans med EY och andra partners i projektet skapa en arbetsplats i världsklass. En viktig punkt var att ge EY:s medarbetare bättre möjligheter till samarbete mellan affärsområden, grupper, men även mellan andra kontor i Sverige och länder.

Kontoret skulle ha fokus på hållbarhet och har idag högsta miljöstandarden, LEED Platinum, som en garant för att kontoret uppfyller kraven på energiförbrukning, vatteneffektivitet och förbättrad inomhusmiljö.

EY skulle även implementera en utvecklad modell kring framtidens arbetsplats, Workplace of the Future, som innebär ett flexibelt kontor som möjliggör samarbeten, digitalt arbete, effektivt, innovation och inte minst trivsel.

LAV fick uppdraget att projektera, CAD-rita och installera över 70 st mötesrum, flex- och hybridytor, styrelserum, digitala infoskärmar samt två större mötesytor med LED-väggar. Allt integrerad med Microsoft Teams och BYOD.

Utmaning

Den största utmaningen var projekteringen av mötesrummen tillsammans med EY´s globala team. I en internationell miljö ska flera olika nationaliteter och kulturer hitta teknik och produkter som ska anpassas till svenska behov. Att få ihop det i gruppen till ett gemensamt resultat anpassat för det svenska kontoret var en utmaning. I samarbeta med en internationell IT-grupp är det alltid intressant och utmanande med att anpassa lösningar och samtidigt bibehålla en hög IT-säkerhet.

Resultat

I april 2021 flyttade EY in i sina nya lokaler på Hamngatan i Stockholm. LAV levererade och installerade mötesteknik i över 70 st konferensrum och flexibla mötesytor, 20-tal infoskärmar samt två 137” LED-väggar, kameror, takmikrofoner och programmerade kontrollpaneler i de större mötesytorna. Leverans av Microsoft Teams-lösningar i alla mötesrum med möjlighet att ansluta sig direkt från touchpanel eller använda sin egen enhet, BYOD.

Optimera dina
digitala möten med rätt mötesteknik

Hur kan vi hjälpa dig?

En teknisk lösning från LAV är lika unik som ni som kund. Vi lyssnar, föreslår och anpassar helt efter era behov. I en ständigt föränderlig bransch ska vi som leverantör alltid ligga i framkant och erbjuda dig som kund det som passar dig idag men också i morgon.

Vi säkerställer trygg installation med optimalt nyttjande och upplevelse av systemet. Våra lösningar baseras på både på standarder men också naturligtvis på erfarenhet. Allt för att du som kund ska få bästa upplevelsen av din investering.

Fri offert

Få ett
kostnadsfritt förslag

Ta era digitala möten till nästa nivå

Låt oss hjälpa er skapa morgondagens digitala mötesplatser! Vi erbjuder konsultation, projektering och installation av digital mötes- och presentationsteknik.