Konsultation | Projektering | Installation 

Postmuseum

CASE

Postmuseum

Postmuseum

Varje utställning är unik och kräver en egen skräddarsydd lösning

Postmuseet ägs av PostNord och ligger i ett hus från 1600-talet i Gamla Stan, Stockholm.

Om projektet

Postmuseet ägs av PostNord och ligger i ett hus från 1600-talet i Gamla Stan, Stockholm. Fastigheten köptes in av Posten år 1720 och var Stockholms enda postkontor fram till 1869. Idag inrymmer det utställningar, restaurang, museishop och bibliotek.

Resultat

LAV har genom åren hjälpt utställningsproducenter på museet med audiovisuella installationer med bland annat specialanpassade projektioner, ljudduschar och informationsskärmar. Varje utställning är unik och kräver sina egna och skräddarsydda lösningar.

Optimera dina
digitala möten med rätt mötesteknik

Hur kan vi hjälpa dig?

En teknisk lösning från LAV är lika unik som ni som kund. Vi lyssnar, föreslår och anpassar helt efter era behov. I en ständigt föränderlig bransch ska vi som leverantör alltid ligga i framkant och erbjuda dig som kund det som passar dig idag men också i morgon.

Vi säkerställer trygg installation med optimalt nyttjande och upplevelse av systemet. Våra lösningar baseras på både på standarder men också naturligtvis på erfarenhet. Allt för att du som kund ska få bästa upplevelsen av din investering.

Fri offert

Få ett
kostnadsfritt förslag

Ta era digitala möten till nästa nivå

Låt oss hjälpa er skapa morgondagens digitala mötesplatser! Vi erbjuder konsultation, projektering och installation av digital mötes- och presentationsteknik.