Konsultation | Projektering | Installation 

Sifo/Kantar

CASE

Sifo

Sifo

En helhetslösning

Sifo är en del av Kantar som är ett av världens ledande företag som erbjuder insikter, analyser och konsulttjänster. Totalt har företaget cirka 30 000 anställda och har kontor i över 100 länder.

Om projektet

För Sifo/Kantar har digital teknik alltid varit en viktig del av företaget och de har varit snabba att anamma och implementera densamma. Genom åren har LAV installerat och driftsatt en mängd olika tekniska lösningar där fokus legat på hög kvalitet, driftsäkerhet och enkelt handhavande.

Resultat

Företaget var mycket tidigt ute att investera i en Teams lösning i flertalet konferensrum. Tillsammans med 4K displayer, Genelec högtalare, streamingmöjligheter, trådlös uppkoppling och Extron styrsystem ser Sifo/Kantar till att även fortsatt ligga i den tekniska framkanten.

Optimera dina
digitala möten med rätt mötesteknik

Hur kan vi hjälpa dig?

En teknisk lösning från LAV är lika unik som ni som kund. Vi lyssnar, föreslår och anpassar helt efter era behov. I en ständigt föränderlig bransch ska vi som leverantör alltid ligga i framkant och erbjuda dig som kund det som passar dig idag men också i morgon.

Vi säkerställer trygg installation med optimalt nyttjande och upplevelse av systemet. Våra lösningar baseras på både på standarder men också naturligtvis på erfarenhet. Allt för att du som kund ska få bästa upplevelsen av din investering.

Fri offert

Få ett
kostnadsfritt förslag

Ta era digitala möten till nästa nivå

Låt oss hjälpa er skapa morgondagens digitala mötesplatser! Vi erbjuder konsultation, projektering och installation av digital mötes- och presentationsteknik.