Grafisk bild med tecknade personer som använder Microsoft Teams.

Du som använder Microsoft Teams för dina videomöten, vet väl att nyheter presenteras kontinuerligt. Microsoft lägger till nya funktioner som gör våra videomöten och produktivitet enklare och i bästa fall roligare.

Senaste nyheterna där några är extra bra:

Förhandsgranska nytt möte och samtalsupplevelse på skrivbordet
När du ansluter till ett telefonsamtal eller ett möte i Teams skrivbordsapp kommer det att öppnas i ett sekundärt fönster. Använd huvudfönstret för att fortsätta att navigera i Teams utan att förlora uppmärksamheten i möten och samtal.

Uppdatera fliken filer
Nu i kanaler väljer du Sync för att uppdatera fliken filer när som helst för att kontrollera att du har de senaste uppdateringarna på gruppens filer.

Storleken på mötet och möteschatten har utökats till 300 deltagare
Få ännu fler personer att delta i dina större möten genom Teams utökade kapacitet för möten och möteschattar. Nu kan upp till 300 deltagare vara med på mötet och skicka meddelanden i möteschatten.

Ett enkelt sätt att följa vilka funktioner som läggs till i Teams är att du klickar på ”Hjälp” i nedre vänstra hörnet och väljer ”Nyheter”. Här finns också hjälpavsnitt att ta del av.Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om Teams eller videomöten!

Fler nyheter från Microsoft Teams hittar du här