Mer om oss

”All you need is LAV”

Det är faktiskt precis så vi brukar säga det. Vi utvecklar och installerar nämligen helhetslösningar för konferensteknik – lösningar där vi fixar allt från tekniken till styrsystemen och där vi integrerar alltihop. När du anlitar LAV behöver du ingen extern hjälp eller kompletterande teknik, vi identifierar dina behov, hittar och installerar tekniken samt agerar support.

 

För oss är kvalitet mer än ett ord.
Fyra stycken närmare bestämt.

För oss är en genomtänkt helhet samma sak som äkta kvalitet och vi definierar kvalitet utifrån fyra hörnstenar: kunskap, estetik, omtanke och anpassning. Dessa fyra riktlinjer finns alltid med och gäller både när vi arbetar med stora institutioner och lokala småföretag. En riktig LAV-lösning måste bygga på gedigen kunskap. Den ska vara estetiskt tilltalande och passa i sin miljö. Dessutom måste den vara framtagen med omtanke för kunden och anpassas till kundens unika behov och önskemål.

 

Vem som helst kan vara billigast.
Vi kan bara vara LAV.

Vi på LAV tror mycket på att visa våra kunder stor omtanke och omsorg, på att erbjuda en god service och tillgänglig support. För oss handlar nöjda kunder om att lyssna noga och jobba hårt. Vi lyssnar alltid på dina behov och funderingar. När vi är klara med ett jobb klipper vi inte av banden – LAV finns med som ett bollplank även när installationen är klar och fakturan betald. Vi tror att det är något som efterfrågas och som skiljer LAV från andra.

 

Först med disco, bäst på dagens digitala spetsteknik

LAV Grundades 1937 under namnet Waxholms Elektriska. Sedan dess har vi inte bara bytt namn – vi har också förflyttat företaget i takt med tekniken och den allt snabbare teknikutvecklingen. På 70-talet var vi verksamma inom discobelysning och byggde upp Sveriges första diskotek. Sedan tidigt 80-tal fokuserar vi dock helt på AV-teknik, audiovisuell teknik för alla slags lokaler, företag och tillfällen.

LAV var med när branschen grundades och än idag är vi ledande inom audiovisuell teknik. En blandning av erfarenhet, nyfikenhet och engagemang har gjort oss till specialister på konferensteknik.

 

Din integritet är viktig för oss

Ladda ner vår integritetspolicy >