Mer om oss

Med kunskap, estetik, omtanke och anpassning

Som specialister på AV-teknik, audiovisuell teknik, erbjuder vi ett brett spektra av konferensteknik där vi finner och anpassar lösningar efter dina behov och önskemål. Vi identifierar vad just du behöver, hittar rätt tekniska lösning, installerar samt bistår med support hela vägen.

 

Vi är det lilla, familjära bolaget med de stora resurserna

Som kund hos oss kommer du aldrig att bli ett kundnummer i mängden utan en person som vi engagerar oss i för att finna den för dig bästa tekniken. Vi har kunskapen, erfarenheten och resurserna att tackla varje problem med många olika lösningar.

Då vi arbetar med den senaste tekniken och din installation utförs av certifierad, försäkrad, välutbildad och erfaren personal kan du alltid känna dig trygg i din affär med oss.

 

Ljus, ljud och bild – Vi skräddarsyr för dig

Oavsett om du behöver en snygg och funktionell lösning till ett konferensrum eller en reception, ljud och bild i en hörsal eller något helt annat tar vi fram en anpassad och skräddarsydd lösning där vi tar hänsyn till dina behov och önskemål och ser till att det är de som styr tekniken och inte vice versa. Tunna displayer i receptionen eller loungen, trådlös projektor i konferensrummet, perfekt ljud från alla vinklar, osynliga sladdar, estetiskt tilltalande utföranden av installationer är bara något av allt vi erbjuder dig.

Hos oss är varje kund unik!

 

Service på riktigt

För oss på LAV är det viktigt att leverera erfarenhet, kunskap och kvalitet från första kontakt till färdigt resultat. Vi stannar heller inte där utan vårt välutbildade team bistår dig gärna med råd och dåd även efter leverans. Till dig som snabbt vill ha oss med om något oförutsett händer eller vid planerade uppdateringar erbjuder vi även ett flertal löpande serviceavtal.

Våra skickliga tekniker vidareutbildas kontinuerligt, besitter hög kompetens och innehar alla certifikat som krävs.

Vi kan ombyggnation – vi installerar i känsliga miljöer – vi klättrar högt – vi är tillgängliga när du behöver oss.

 

När det passar bättre att hyra

Behöver du tillfällig AV-teknik, kanske med kort varsel, hjälper vi dig självklart med det. Du hyr av oss och vi tar fram den tekniska lösning som krävs, installerar, monterar och bistår med skötsel av din inhyrda teknik. Enkelt och smidigt löser vi stort som smått.

 

Vi levererar dit du vill

Du finner oss i Stockholm men vi levererar var helst du vill. Tveka inte att kontakta oss med din förfrågan.

Varmt välkommen till oss på LAV!