Professionell AV/IT integratör

Vi är Ljus & AV Teknik

Från grundandet i Vaxholm via Stockholms första discon och fram till dagens digitala spetsteknik har LAV varit i en ständig och spännande utveckling. 

Vi skapar framtidens arbetsplatser

Kompletta lösningar inom mötesteknik

Våra värderingar

Medan affärsidén berättar vad vi gör, beskriver våra värderingar hur vi agerar. De är själva grunden i det som är LAV. Våra värderingar har rötter i vår historia och berättar vilken typ av företag vi är och hur vi vill vara. De hjälper oss att fatta beslut längs vägen och hur vi vill agera mot varandra, våra kunder och samhället i övrigt.

TILLIT

 • Vi visar engagemang och omtanke i alla åtaganden 
 • Vi tar ansvar för våra uppdrag från början till slut 
 • Vi litar på varandra och gör vad vi säger

ÄRLIGHET

 • Vi är ärliga mot våra kunder
 • Vi erbjuder ekonomiska och behovsanpassade lösningar
 • Vi gör affärer på ett korrekt och etiskt sätt

GEMENSKAP

 • Vi är starka tillsammans
 • Vi samarbetar och utbyter erfarenheter
 • Vi utvecklas och trivs i varandras sällskap

GÖRA SKILLNAD

 • Vi vill förbättra våra kunders förutsättningar
 • Vi är nyfikna och tar initiativ till nya idéer och lösningar
 • Vi har mod att anta utmaningar

Vår vision & affärsidé

Vår affärsidé är att erbjuda organisationer och företag helhetslösningar med högsta kvalitét. Branschen utvecklas varje dag men vår kompetens gör att vi alltid ligger i framkant. Vi vill vara med att driva utvecklingen framåt mot hållbara, framtidssäkra arbetsplatser. Det är det som utgör kärnan i LAVs vision – att få skapa lösningar som hjälper företag att nå sin fulla potential. Vi hjälper våra kunder att skapa en helhetslösning med hjälp av konsultation, projektering och installation. Vi möter utmaningar genom att stötta alla faser av förändringsresan – från utveckling av digital affärsstrategi, till kundunika tekniska lösningar, för att skapa digitala användarupplevelser som driver både varumärke och affär framåt. Vi vill vara med från början till slut för att skapa framtidens digitala mötesrum med den senaste AV-tekniken. Alltid med fokus på människan, tekniken och företaget.

Vår resa

Vår resa startade i Vaxholm där vi var leverantörer till Stockholms första discon. Idag är vi ledande leverantör av digitala helhetslösningar för företag som vill följa med i den tekniska utvecklingen. Vårt nästa steg är att bli den mest eftersökta och respekterade leverantören, samarbetspartnern och arbetsgivaren på marknaden. Vi vill bli igenkända och ihågkomna för kvalitet, anpassade lösningar, genomtänkt och snyggt utförd mötesteknik som är präglad av omtanke.

Vårt ansvar

För oss på LAV är det viktigt att leverera erfarenhet, kunskap och kvalitet från första kontakt till färdigt resultat. Våra certifierade tekniker bistår dig med det du behöver under projektets gång. Har du svårt att underhålla tekniken i efterhand har vi kundanpassade, löpande serviceabonnemang till dig som snabbt vill ha support om något oförutsett händer.

Vi är ett familjärt bolag med stora resurser och som kund hos oss kommer du aldrig att bli en i mängden. För oss är du unik och det kräver en unik helhetslösning. Vi har kompetensen och erfarenheten för att göra ditt företag till ledande inom digital mötesteknik.

Vi arbetar med den senaste tekniken och ser till att din installation utförs av certifierad, försäkrad, välutbildad och erfaren personal. Hos LAV kan du alltid känna dig trygg i din affär.

Vår kunskap

Som specialister på digitala möten erbjuder vi ett brett spektra av mötesteknik där vi finner och anpassar lösningar efter dina behov och önskemål. Vi identifierar vad just du behöver, hittar rätt tekniska lösning, installerar samt bistår med support hela vägen. Med vår kunskap hjälper vi dig att bli en attraktiv arbetsgivare med den senaste mötestekniken, fullt integrerad i din IT-miljö.

Våra tekniker är certifierade och utför kontinuerligt utbildningar för att följa med i den digitala utvecklingen.

Vi kan mötesteknik – vi har kompetensen – vi tar dig och ditt företag in i den digitala framtiden.

Certifikat & medlemsskap

Vi utför all service och alla installationer enligt den standard, branschkrav och certifikat som krävs. En ledande position kräver ett medvetet arbete. Vår personal jobbar kontinuerligt med vidareutbildning och trendanalys för att behålla LAVs position som ett AV-teknik företag i framkant. Det gör att vi har kompetensen att utföra installationer i känsliga miljöer och är alltid fullt försäkrade. Här nedan hittar du en lista på utvalda och särskilt viktiga certifikat.

Våra medlemsskap

Våra certifikat

Fri offert

Få ett
kostnadsfritt förslag

Ta era digitala möten till nästa nivå

Låt oss hjälpa er skapa morgondagens digitala mötesplatser! Vi erbjuder konsultation, projektering och installation av digital mötes- och presentationsteknik.