Våra tjänster

Finansiering

Finansiella tjänster

Vi hjälper er med finansiering

LAV erbjuder funktionshyra, en helhetslösning där serviceabonnemang ingår. Vi hjälper även till med leasing om ni föredrar det.

Finansiera ditt projekt

Leasing & Hyra

Genom hyra eller leasing får ditt företag tillgång till all utrustning mot att ni betalar en satt månadskostnad under en överenskommen tidsperiod. Fördelarna med denna typ av finansiering är att den ger dig bättre cashflow, dvs påverkar inte likviditeten på samma sätt som om du skulle köpt utrustningen kontant. Kostnaden blir också enkel att budgetera. Dessutom är den 100% avdragsgill. Valet av hyra eller leasing beror mest på vad du vill göra med utrustningen vid avtalets slut. Vi hjälper dig gärna med att reda ut de olika begreppen hyra och leasing och hittar det alternativ som passar dig bäst.

Kontrakt och avtalstid

Vi erbjuder kundanpassade kontrakt med flexibel avtalstid för att fler ska få möjlighet att investera i bra mötesteknik. 

Vill ni uppgradera utrustningen under avtalstiden? Inga problem. Vi ser alltid till våra kunders behov och bistår gärna med ändringar eller uppgraderingar som står utanför avtalet.

Kundcase

Alla våra kunder har unika behov som kräver unika lösningar. Det är den bästa delen med vårt jobb. Vi på LAV tror på kundanpassade helhetslösningar och därför vill vi vara med från start. Här nedan berättar några av våra kunder mer om hur vi på LAV har löst deras AV/IT teknik.

EY Stockholm Office

En helhetslösning för EY’s kontor i Stockholm

Albano

Campus Albano, ett vetenskapligt nav i Stockholm

Vi är här
för att hjälpa dig

Undrar du över något?

Kontakta oss om du vill få hjälp med leasing. Vi svarar mer än gärna på eventuella frågor som du har.

Fri offert

Få ett
kostnadsfritt förslag

Ta era digitala möten till nästa nivå

Låt oss hjälpa er skapa morgondagens digitala mötesplatser! Vi erbjuder konsultation, projektering och installation av digital mötes- och presentationsteknik.