Våra tjänster

Installation

Specialister på AV-teknik

Allt du behöver till ditt digitala mötesrum

Vi är experter på audiovisuell teknik. Låt våra tekniker skapa ditt digitala mötesrum med mötes- och presentationsteknik som är fullt integrerad i er IT-miljö. LAV installerar bara utrustning från kända leverantörer. På så vis kan vi garantera våra kunder högsta möjliga kvalité och ett exklusivt utförande på våra produkter.

Vi installerar

Efter att ha konsulterat och projekterat hjälper vi dig att installera och förstå tekniken. För oss på LAV är det viktigt att våra kunder får användning av sin investering.

Drift och IT-säkra system och lösningar med fullständig teknisk dokumentation.

LAV utgår alltid ifrån kundens behov. Vi hittar lösningar för att skapa digitala mötesrum som fungerar idag och imorgon. Vi har dessutom kundanpassade serviceavtal för dig som behöver support efter installation. Möt morgondagens behov av AV-teknik med en lösning från LAV.

Vi levererar med högsta kvalité och arbetar efter Avixa-standard

Som kund hos oss behöver du inte oroa dig för osäkra anslutningar, driftstopp och annat tekniskt strul. Alla våra tekniker är utbildade och arbetar utifrån Avixa-standard. Dessutom har vi tekniker som är CTS-certifierade. Allt för att du som kund ska känna dig trygg med din investering.

Kundcase

Alla våra kunder har unika behov som kräver unika lösningar. Det är den bästa delen med vårt jobb. Vi på LAV tror på kundanpassade helhetslösningar och därför vill vi vara med från start. Här nedan berättar några av våra kunder mer om hur vi på LAV har löst deras AV/IT teknik.

EY Stockholm Office

En helhetslösning för EY’s kontor i Stockholm

Albano

Campus Albano, ett vetenskapligt nav i Stockholm

Vi är här
för att hjälpa dig

Undrar du över något?

Kontakta oss om du vill få hjälp med installation. Vi svarar mer än gärna på eventuella frågor som du har.

Fri offert

Få ett
kostnadsfritt förslag

Ta era digitala möten till nästa nivå

Låt oss hjälpa er skapa morgondagens digitala mötesplatser! Vi erbjuder konsultation, projektering och installation av digital mötes- och presentationsteknik.