Alla våra tjänster

Konferensteknik

Kompletta lösningar inom AV-teknik

Audiovisuell teknik – är vår expertis. Vi erbjuder professionell konferensteknik av hög kvalitet men nöjer oss inte där – våra lösningar syftar till att bli en del i rummet och den omgivande miljön med integrerad teknik i snygg design, för såväl det spontana som det välplanerade mötet. Enkel att hantera och specifikt anpassad efter dina behov och önskemål.

Som specialister på AV-teknik – vet vi vikten av att allt fungerar perfekt och är utformat efter rätt ändamål. Av den anledningen jobbar vi med ett brett spektrum av konferensteknik samt fokuserar på att identifiera just dina behov och skapa en skräddarsydd lösning med rätt teknik för dig. Vi erbjuder AV installation där vi installerar din teknik samt bistår dig med support hela vägen.

Dina behov och önskemål styr vilken teknisk lösning vi kommer fram till – det är du som ska styra tekniken och inte tvärtom. Det kan röra sig om teknik anpassad till olika mötesytor för samarbeten inom arbetsplatsen eller virtuella möten där vi skapar ett mötesrum för samarbetspartners eller kunder både när och fjärran. Specialanpassningar för telefonkonferenser och annan teknologi för collaboration i små privata mötesrum, så kallade Huddle rooms, blir allt vanligare. Dessa möjliggör sömlös kommunikation mellan parter i såväl olika rum eller avdelningar på ett kontor som i olika delar av landet eller världen.

Perfekt ljud från alla vinklar och vrår, trådlös projektor till konferensrummet, tunna och diskreta displayer, osynliga sladdar – oavsett vad dina behov är finner vi en perfekt teknisk lösning för din mötesteknik, med ett estetiskt tilltalande utförande.