Våra tjänster

Projektering

LAV är en professionell AV/IT integratör

Vi skapar morgondagens digitala mötesrum

Vi levererar praktiska -och visuella helhetslösningar. LAV hjälper er att skapa en stilren kontorsmiljö med integrerad teknik tillsammans med inredare och arkitekter. Vi fokuserar alltid på att skapa en hållbar digital lösning som fungerar idag och imorgon. Kontakta oss för projektering.

Unika och kundanpassade lösningar

Vi skräddarsyr lösningar efter era behov och önskemål. I uppstarten av varje enskilt projekt går vi igenom följande punkter för att ta reda på vad just ni är i behov av:

  • Utredningar
  • Förberedelsearbete
  • Uppdragsbeskrivningar
  • Förstudie
  • Planeringsfaser
  • Samordning – där arkitekter, inredningsarkitekter, byggentreprenad, elkonsulter, nätverk är involverade.

Helhetslösningar med den senaste tekniken

Som specialister på AV-teknik i en digitaliserad vardag förstår vi vikten av att ha teknik som fungerar som det ska. Just därför är vi extra måna om att skapa en helhetslösning för just dig och ditt företag. Låt oss hjälpa dig skapa morgondagens digitala kontor med den senaste tekniken i stilfull design.

Vi utgår alltid efter dina behov och önskemål. Våra certifierade tekniker hjälper er att installera och integrera AV-tekniken i er kontorsmiljö. Vi finns med som support längs hela vägen. LAV kan digital mötesteknik och samarbetar med flera olika parter under projekteringen för att ni ska kunna få digital teknik anpassad till era mötesytor, fysiska såväl som digitala. Våra experter kan även hjälpa er med specialanpassningar för telefonkonferenser, så kallade huddle rooms.
Utmärkt ljud från alla vinklar och vrår, trådlös projektor till konferensrummet, tunna och diskreta displayer, osynliga sladdar – vi löser det. Vi hjälper dig skapa framtidens digitala mötesrum i ett smakfullt utförande.

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med konsultering, projektering och installation av AV-teknik. LAVs tekniker bygger framtidens digitala mötesrum med hjälpa av gedigen dokumentation och underlag. När du anlitar oss gör vi:

  • CAD-ritningar
  • Blockscheman
  • Handhavandebeskrivningar
  • Orienteringsplaner
Hos oss på LAV får du hjälp av experter i ditt val av tekniska produkter och digitala system. Vi besitter gedigen kunskap samt lång och bred erfarenhet i branschen.

Kundcase

Alla våra kunder har unika behov som kräver unika lösningar. Det är den bästa delen med vårt jobb. Vi på LAV tror på kundanpassade helhetslösningar och därför vill vi vara med från start. Här nedan berättar några av våra kunder mer om hur vi på LAV har löst deras AV/IT teknik.

EY Stockholm Office

En helhetslösning för EY’s kontor i Stockholm

Albano

Campus Albano, ett vetenskapligt nav i Stockholm

Vi är här
för att hjälpa dig

Undrar du över något?

Kontakta oss om du vill få hjälp med projektering. Vi svarar mer än gärna på eventuella frågor som du har.

Fri offert

Få ett
kostnadsfritt förslag

Ta era digitala möten till nästa nivå

Låt oss hjälpa er skapa morgondagens digitala mötesplatser! Vi erbjuder konsultation, projektering och installation av digital mötes- och presentationsteknik.