Våra tjänster

Utbildning

Teknisk utbildning

Vi erbjuder anpassad utbildning för er egna support

Trött på att behöva ringa någon annan när tekniken strular? Vi förstår! Därför erbjuder vi kundanpassade utbildningar så att du och din personal har koll på läget. Efter genomgången utbildning vet du och din personal allt ni behöver för att själva sköta tekniken. 

Vi kan dessutom hjälpa till med utbildningspaket i Teams och Zoom. Kontakta oss för mer information.

Vi hjälper er förstå digital teknik

För oss på LAV är det viktigt att våra kunder får användning av sin investering. Teknik ska inte vara svårt. Därför ser vi alltid till dina behov och önskemål för att hitta en helhetslösning som fungerar. I våra utbildningspaket får du och din personal det ni behöver för att sköta tekniken internt. Men LAV finns alltid där för support, när hur och var ni än behöver.

Kundcase

Alla våra kunder har unika behov som kräver unika lösningar. Det är den bästa delen med vårt jobb. Vi på LAV tror på kundanpassade helhetslösningar och därför vill vi vara med från start. Här nedan berättar några av våra kunder mer om hur vi på LAV har löst deras AV/IT teknik.

EY Stockholm Office

En helhetslösning för EY’s kontor i Stockholm

Albano

Campus Albano, ett vetenskapligt nav i Stockholm

Vi är här
för att hjälpa dig

Intresserad av ett utbildningspaket?

Kontakta oss om du vill få hjälp med utbildning. Vi svarar mer än gärna på eventuella frågor som du har.

Fri offert

Få ett
kostnadsfritt förslag

Ta era digitala möten till nästa nivå

Låt oss hjälpa er skapa morgondagens digitala mötesplatser! Vi erbjuder konsultation, projektering och installation av digital mötes- och presentationsteknik.