Alla våra tjänster

Uthyrning

Ibland behöver man fixa tillfällig teknik och en konferenslösning med kort varsel. Här ser vi på LAV sällan några hinder, bara lösningar. Vi hyr gärna ut teknik och tar fram lösningar för enstaka event och möten runt om i Stockholm, exempelvis för konferenser, invigningar, fester och mässor. Vi hjälper också till med allt från installation och montering till diskret skötsel av inhyrd teknik. Allt från högtalare och mikrofoner till ljussättning, streaming och det som behövs för att hålla en riktigt proffsig videokonferens. Både stort och smått, lite svårare och väldigt enkelt. Vi fixar det! Dessutom har vi ett stort kontaktnät inom allt från lokaluthyrare till catering – kontakter som vi gärna förmedlar eller samarbetar med. Vi har AV utrustning oavsett om det kommer till att hyra ljud eller utrustning för streaming!

Hyra ljud i Stockholm

Oavsett om ni ska ha en stor fest eller någon mindre tillställning har vi ljudanläggningarna som lyfter stämningen. Hos oss kan ni hyra högtalare och få hjälp med både installation och service på plats om ni så önskar.

Bild och video

Få presentationssätt är lika slagkraftiga som en bra bild eller video. Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord, och en video består ju ofta av hur många bilder som helst. Vi på LAV har alltid ni behöver för att ge ett bestående visuellt intryck. Kontakta oss om ni behöver hyra projektor eller något annat bild- & videorelaterat, så fixar vi det!

Hyra ljus

På samma sätt som en välplanerad och stämningsfull ljussättning kan förgylla tillvaron kan dåligt ljus försämra eller rentav störa upplevelsen för gäster och konferensdeltagare. Vill ni ge era evenemang det fokus de förtjänar kan ni hyra ljus av oss.

Utrustning för streaming

Fördelar med streaming jämfört med det traditionella mötet är många. Tack vare streaming kan möten ske oftare, avståndet till nyckelpersoner blir kortare och beslut kan tas snabbare.