Hyr utrustning för livesändning

Som expert på konferensteknik har LAV lösningen du söker. Vi anpassar tekniken efter ditt företags behov och önskemål – så att du får en proffsig livesändning utan störningar. Youtube, Vimeo eller Facebook? Vilken plattform du än använder integrerar vi den med toppmodern produktionsutrustning där ljud och bild håller högsta kvalitet. 

Du får videomixers, encoders och certifierade tekniker som har stenkoll på såväl ljud- och bildproduktion som sändningen under själva mötet. Våra tekniker hjälper gärna till under ditt event så mycket eller lite du vill.

Att hyra streaming är en utmärkt metod för:

  • live-webinarium med presentatörer från olika länder
  • presskonferens
  • kvartalsrapporter och årsstämmor

Önskar du en sammanfattande film från eventet? LAV hjälper även till med produktion såsom inspelning och slutredigering av filmmaterial, ljud och musikpåläggning. Ett perfekt minne att dela med sig av till deltagarna, eller som budskap att sprida i era marknadsföringskanaler.

Utforska våra förstklassiga lösningar som låter dig integrera, skapa och dela videomaterial i din organisation. När du vill hyra streaming får du allt du behöver av oss.

Välkommen att kontakta oss på 08-663 52 55 eller via rental@lav.se redan idag!