Alla våra tjänster

Videokonferens

Med en videokonferens kommer du så nära det fysiska mötet som du kan komma och med dagens teknik kan du få såväl bild som ljud av riktigt hög kvalitet.

Fördelarna med videokonferens är många – du ser dem du pratar med och kan som vid ett fysiskt möte läsa av kroppsspråk och gester och får därmed en helhetsupplevelse av samtalet som du inte kan få i en telefonkonferens eller via skriftlig kommunikation. Videokonferensen är tidsbesparande då du slipper resor till och från kund och vice versa, på samma gång minskar du ditt avtryck på miljön med mindre utsläpp av växthusgaser från fordon. I videokonferensen kan du lätt dela dokument, skapa online- och gruppmöten, chattfunktioner samt olika verktyg för samarbeten med människor som kan befinna sig var som helst i världen.

Kort och gott – ett smart och effektivt sätt att träffas, med det fysiska mötets alla fördelar intakta.

Som experter på AV-teknik – hjälper vi dig att ta fram den perfekta lösningen för just dina behov och önskemål. Då vi är leverantörsoberoende kan vi lätt anpassa oss våra kunders specifika önskemål och ta fram en unik lösning för dig.

Det finns en rad olika molnbaserade tjänster för videokonferens där några av de vanligaste är:

Microsoft Teams

Microsoft Teams Microsoft Teams – är navet för samarbete i Office 365. Alla teamkonversationer, filer, möten och appar finns samlade på en enda delad arbetsyta och du kan ta den med dig på den mobila enhet som du oftast använder. Med hjälp av Teams kan du uppnå mer, oavsett om du närmar dig en deadline eller presenterar nästa stora idé. Det finns flera olika rumslösningar för Teams och ska anpassas efter önskemål och krav.

Zoom – är en populär videotjänst som erbjuder mötesfunktioner som gör det enkelt att starta och samarbeta över video på alla dina enheter. Zoom gör det möjligt att ha onlinemöten, utbildningar och gruppmöten över en kommunikationsplattform.

Cisco Webex – är en av de ledande lösningarna för videokonferens och känd för sin höga säkerhet. Med Cisco Webex kan du schemalägga och starta onlinemöten från din webbläsare, stationär eller mobilapp, eller videoenhet. Exceptionell ljud-, video- och innehållsdelning, utan nedladdningar och plug-ins

 

Tveka inte att kontakta oss för mer info och hur du på bästa sätt kan använda videokonferens för dina möten