Vi erbjuder

Uthyrning

Uthyrning

Vi på LAV ser bara möjligheter. Vi finns där för dig när du behöver teknik med kort varsel till dina fysiska -och digitala event och möten runt om i Stockholm. Dessutom hjälper vi till med installation och montering av den inhyrda tekniken.

Bild och video

Få presentationssätt är lika slagkraftiga som en bra bild eller video. Vi brukar säga att en bild säger mer än tusen ord -och en video består ju ofta av hur många bilder som helst! LAV har allt ni behöver för att ge ett bestående visuellt intryck. Kontakta oss om ni behöver hyra utrustning till ert event.

Vill du hyra bild och video till din konferens eller annat event?

Vi erbjuder allt från enkla projektorlösningar till avancerade bildsystem och kompletterande ljudanläggningar för en fulländad audiovisuell upplevelse.

Tillsammans diskuterar vi dina behov och vilka system som du kan tänkas behöva. Baserat på dina förutsättningar plockar vi sedan ihop teknik från ledande leverantörer, och ställer in system som passar just dig. Dessutom hjälper vi till med övergången från analogt till digitalt. Du får en flexibel lösning med toppmoderna bildskärmar, projektorer och annan videoutrustning som levererar levande färger och skarp bild. 

Att hyra bild och video är en utmärkt metod för:

  • Videokonferens: Vi erbjuder video- och telefonkonferensutrustning som ger en otrolig mötesupplevelse varje gång och utan krångel!
  • Projektorer till konferens och event: Vi tar fram en skräddarsydd lösning för just ditt mötesrum eller eventlokal.

När du vill hyra bild och video hjälper LAV dig hela vägen från idé till installation och underhåll. Invigning, mässa, utställning eller konferens? Tveka inte att höra av dig och berätta vad du behöver, vi löser tekniken och ser till att ditt evenemang blir lyckat.

Hyra ljud i Stockholm

Vi har ljudanläggningarna som höjer stämningen på ditt event. LAV hyr ut högtalare och hjälper er med installation och service på plats.

Vill du hyra ljud till din konferens eller annat event? Vi på LAV hyr ut ljudanläggningar för mässor, produktreleaser, invigningar eller konferensevent. Hos oss kan du hyra ljud i form av mikrofoner, högtalare, mixerbord och mycket mer. Enstaka produkter eller kompletta lösningar, vi hjälper dig att välja rätt ljudteknik efter lokalens utformning och dina önskemål.

Tillsammans diskuterar vi ditt behov och vilka typer av system eller ljudanläggningar som du behöver. Därefter tar vi fram teknik från ledande leverantörer och ställer in system som passar just dig. Vi har hög kompetens inom ljud och erbjuder allt från högtalare till hörslingor, headset och trådlösa mikrofonsystem. Allt som krävs för en proffsig och användarvänlig lösning.

Vill du sköta installationen själv?

Inga problem, du väljer själv hur du vill ha det. Vi har alltid kundanpassade lösningar. Hämta utrustningen och montera på egen hand eller låt oss hjälpa till med leverans och installation. Om du behöver ser våra certifierade tekniker till att rätt utrustning hamnar på rätt plats, så att du får ett lyckat event med riktigt bra ljud.

LAV är ett tryggt val för dig som vill hyra ljud av högsta kvalitet, vi bjuder på bred kunskap och mångårig erfarenhet.

Hyra ljus

Vill du hyra ljus till konferens, mässa, fest eller annat event?

LAV skapar feststämning med högklassig ljussättning, utan att du behöver investera i utrustning. Hyr ljus till ditt event hos oss! Vi hjälper er med installation och service på plats.

Vi har stor kompetens kring modern ljusteknik och erbjuder ett omfattande sortiment för uthyrning. Hos oss hittar du spotlights, DMX-lampor, Fresnell-lampor och annan utrustning från kvalitetstillverkare. Estetiskt ljus i en monter eller effekter för show? Vi hjälper dig när du vill hyra ljus i Stockholm, oavsett vilka behov du har.

Vill du sköta installationen själv eller få hjälp?

Inga problem, du väljer om du vill hämta utrustningen och montera på egen hand eller om du vill få tekniken levererad och inkopplad av oss. Våra certifierade tekniker ser till att rätt utrustning hamnar på rätt plats, så att du får ett lyckat event med riktigt bra ljus.

Med små medel skapar vi fantastiska resultat. Vi kan leverera allt från enstaka delar till kompletta ljusanläggningar med tekniker, vilket gör att vi är redo för alla typer av ljusutmaningar.

Utrustning för streaming

Fördelar med livesändning jämfört med det traditionella mötet är många. Tack vare streaming kan möten ske oftare, avståndet till nyckelpersoner blir kortare och beslut kan tas snabbare.

Som expert på konferensteknik har LAV lösningen du söker. Vi anpassar tekniken efter ditt företags behov och önskemål – så att du får en proffsig livesändning utan störningar. Youtube, Vimeo eller Facebook? Vilken plattform du än använder integrerar vi den med toppmodern produktionsutrustning där ljud och bild håller högsta kvalitet.

Vi ger dig videomixers, encoders och certifierade tekniker som har stenkoll på allt från ljud- och bildproduktion till sändningen under själva mötet. Våra tekniker hjälper gärna till under ditt event så mycket eller lite du vill.

Att hyra streaming är en utmärkt metod för

  • live-webinarium med presentatörer från olika länder
  • presskonferens
  • kvartalsrapporter och årsstämmor


Önskar du en sammanfattande film från eventet? LAV hjälper till med produktion av inspelat material samt ljud -och ljuspålägg. Ett perfekt minne att dela med sig av till deltagarna, eller som budskap att sprida i era marknadsföringskanaler.

Utforska våra förstklassiga lösningar som låter dig integrera, skapa och dela videomaterial i din organisation. När du vill hyra streaming får du allt du behöver av oss.

Vi är här
för att hjälpa dig

Undrar du över något?

Kontakta oss om du vill få hjälp med uthyrning. Vi svarar mer än gärna på eventuella frågor som du har.

Fri offert

Få ett
kostnadsfritt förslag

Ta era digitala möten till nästa nivå

Låt oss hjälpa er skapa morgondagens digitala mötesplatser! Vi erbjuder konsultation, projektering och installation av digital mötes- och presentationsteknik.